3timersTaletid
3GB dataHeraf 3 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
23,20
47,20
Kr. pr. md.
10timersTaletid
10GB dataHeraf 10 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
23,20
63,20
Kr. pr. md.
FRITale
30GB dataHeraf 13 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
23,20
71,20
Kr. pr. md.
FRItale
100GB dataHeraf 21 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
0,00
119,20
Kr. pr. md.

Nemt at skifte og administrere

Det er nemt og hurtigt at skifte til Vios Mobil. I har mulighed for at beholde alle jeres nuværende telefonnumre. Vi klarer hele flytningen for jer, opsiger jeres nuværende aftale, og I kommer ikke til at stå uden dækning under hele processen. Vi sørger for at skifte kommer til at foregå uden problemer og komplikationer, så jeres arbejdsgang ikke bliver forstyrret.

Med administratorbruger kan I let få et overblik over virksomhedens mobilforbrug. I selvbetjeningen er det let at opgradere og nedgradere jeres abonnementer, så I får den mængde data og tale, der er behov for. I modtager en samlet regning, så administrationen er minimal. Det hele er uden ekstra gebyrer eller omkostninger. I får en overskuelig løsning og sparer penge med mobilabonnement til erhverv.

Abonnement hvor der er tænkt på alt

Rejser I ofte i EU? Så er I dækket ind med Vios Mobil. Med Vios mobilabonnement til erhverv er der inkluderet EU data i alle abonnementer. Du og dine medarbejdere kan bruge den faste mængde EU data i 37 lande, der er i abonnementet, uden at det koster ekstra.
Er man på farten i EU og skal i kontakt med kollegaer og familie hjemme i Danmark eller i et andet EU land har vi også tænkt på dette. I vores mobilabonnementer til erhverv er fri SMS/MMS og tale også inkluderet i EU, så I ikke får nogle overraskelser efter et udenlandsophold.

Bruges jeres erhvervstelefoner ofte til internt brug? Med mobilabonnement fra Vios kan alle medarbejdere ringe gratis mellem hinanden.

HUSK, at når I ringer fra Danmark og til et EU land eller resten af verden, bliver I takseret pr. min. afhængigt af landet. Se mere HER >>

I betaler hverken for binding eller ændringsgebyrer hos Vios Mobil. Ændringen træder i kraft fra d. 1 i den efterfølgende måned, hvis det er en nedgradering, mens en opgradering sker med det samme.
Skulle det ske, at dataen bliver opbrugt, modtager man en besked om det og får mulighed for at tilkøbe mere eller opgradere abonnementet på selvbetjeningen.

Alle mobilabonnementer kan tilkøbes med 5G. 5G er allerede inkluderet uden ekstra omkostninger med Fri/60 abonnementet.

Brug for hjælp?

Vil du høre mere om mobilabonnementer til erhverv eller ønsker en snak om hvordan en løsning til din fremtidige erhvervstelefoni kan se ud, så er du altid velkommen til at kontakte os.

44 12 44 60