FRITale
30GB dataHeraf 13 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
89 kr.
/md.

Mest populære

Billigst og bedst til prisen. Du får Fri tale, hele 30 GB data samt inkluderet 11 GB EU data til kun 89 kr./md. Det kan ikke gøres bedre. Du får stort mobilabonnement til en meget billig og konkurrencedygtig fast pris uden skjulte gebyrer. Anvend de 11 GB EU data i 37 lande. 5G kan tilkøbes til 29 kr./md.

Anbefales hvis du har mindre streamingbehov, både musik, videoer, film m.m. og ofte bruger telefonen uden at være på WiFi.

FRItale
100GB dataHeraf 21 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
0,-
149 kr.
/md.

Masser af data og 5G

Billigt mobilabonnement til storforbrugeren. Med Fri tale og hele 60 GB data er du dækket godt ind. Et stort mobilabonnement til dig der snakker meget, tit er online og anvender telefonen overalt. Du kan samtidig anvende 18 GB af din data i 37 lande i EU. 5G inkluderet i prisen. Med dette billige mobilabonnement skal du ikke tænke på dit mobilforbrug.

Anbefales hvis du har stort streamingbehov, både musik, videoer, film m.m. og ofte bruger telefonen uden at være på WiFi.

10timersTaletid
10GB dataHeraf 10 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
79 kr.
/md.

Ofte på WiFi?

Arbejder du et sted, hvor du altid er på WiFi, og hopper mobilen på WiFi, når du er hjemme, så prøv at undersøge hvor meget data du bruger. Rigtig mange vil kunne nøjes med 10 GB data.

10 timers tale og 10 GB data er til dig, der mest sender SMS/MMS, snakker i telefon indimellem og i mindre grad bruger data på farten. Her får du altså et billigt mobilabonnement med basis tale og data samt fri SMS/MMS. Alle dine 10 GB data kan bruges i 37 lande i EU. 5G kan tilkøbes til 29 kr./md.
Så tjekker du mail en gang imellem og ellers opholder dig steder med WiFi, så passer denne pakke til dig.

3timersTaletid
3GB dataHeraf 3 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
59 kr.
/md.

Den lille

Billigste mobilabonnement fra Vios. Til dig der sjældent anvender telefonen til andet end SMS/MMS og kun har mobiltelefonen til nødsituationer.
Her får du et abonnement med 3 timers taletid og 3 GB data, så du er sikker på, at du kan få fat på folk i nødsituationer og omvendt.

Anbefales hvis du sjældent anvender mobiltelefonen eller har en fastnettelefon du primært bruger. Også en god løsning til dit barns første telefon. Har du fået firmatelefon, men gerne vil beholde din private telefon, er det også en rigtig god løsning.

Det er nemt at skifte til Vios’ billige mobilabonnementer

Vi sørger for, at I kan beholde jeres telefonnumre og opsiger jeres nuværende aftaler. Du behøver ikke at løfte en finger i hele processen og I kommer heller ikke til at stå uden dækning, i perioden hvor skiftet sker.

Alle mobilabonnementer er med Fri SMS/MMS, gratis oprettelse og uden binding.
Skal du ud at rejse, kan du bruge dit Vios Mobil abonnement i 37 lande i EU - både taletid, SMS/MMS og data, det er inkluderet i abonnementet. Men husk ringer du fra DK og til udlandet, også EU, bliver du takseret pr. min. afhængigt af landet.