Om Vios Mobil

Vios fik som udbyder af internet, tv og streaming mange henvendelser om mobilabonnementer og mobilt bredbånd til sommerhuset. Derfor oprettede vi i samarbejde med MobileValue A/S Vios Mobil, som tilbyder billige mobilabonnementer og mobilt bredbånd på Telias net.
Hos Vios Mobil fokuserer vi på, at prisen skal være lav, og at det skal være simpelt. Derfor har vi altid faste lave priser, vi har ingen binding, og det er nemt at skifte fra abonnement til abonnement. Vi vil synliggøre det, man betaler for, og derfor kan du også blandt andet se dit forbrug i vores selvbetjening.

En god kundeservice er selvfølgelig vigtigt for os. Du er altid velkomment til at ringe, hvis du har brug for hjælp til oprettelse eller har spørgsmål til dit mobilabonnement, mobilt bredbånd, selvbetjening eller andet. Vi svarer på mails alle dage hele året rundt og forsøger at være tilgængelig på telefon så ofte som muligt. Kontakt os i dag , hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Produkter hos Vios Mobil

Du kan se alle vores produkter indenfor mobilabonnement og mobilt bredbånd her på siden

Produkter hos Vios

Hos Vios kan vi levere på adresser, hvor AFAAs net er tilsluttet. Indtast din adresse på vios.dk og se om du kan få internet, tv, streaming og meget mere.

En del af noget større

Vios Mobil drives i samarbejde med MobileValue A/S og du vil derfor som kunde hos Vios Mobil opleve, at den juridiske samarbejdspartner er MobileValue A/S.


Kontakt os:
Vios Mobil
Jomfruløkken 2
8930 Randers NØ

Tlf.: 44 12 44 60
E-mail: support@viomobil.dk

CVR: 32562787