3timersTaletid
3GB dataHeraf 3 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
59 kr.
/md.
10timersTaletid
10GB dataHeraf 10 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
79 kr.
/md.
FRITale
30GB dataHeraf 13 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
89 kr.
/md.
FRItale
100GB dataHeraf 21 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
0,-
149 kr.
/md.

Let overblik med Vios familieabonnement

Som administrator af kontoen har du adgang til alle abonnementer og kan følge forbruget hos familien. Du kan i ”Mit ViosMobil” også nemt skifte mobilabonnementer, hvis du kan se, at et andet abonnement passer et familiemedlem bedre. Der er rig mulighed for at spare mange penge på mobilabonnementer til familien her hos Vios. I selvbetjeningen kan du også lukke ned for, at der må bruges ekstra data på specifikke abonnementer og meget mere.

En overskuelig og gennemsigtig løsning med mobilabonnementer til familien. Ingen gebyrer, mange muligheder og I modtager en samlet regning.

Mange fordele

Én af de store fordele ved at samle alle jeres mobilabonnementer hos Vios Mobil er, at I kan tale helt gratis mellem hinanden. Derfor kan nogle eller alle familiemedlemmer overveje nogle af de billige mobilabonnementer, hvor der ikke er fri tale. I er altid sikret at kunne holde kontakten og få en sludder for en sladder. Dette er ofte specielt nyttigt for ældre familiemedlemmer, der har mobilabonnement for at kunne hilse på sine børn og børnebørn i ny næ. Det kan de gøre, lige så meget som de har lyst til, og stadigvæk have muligheden for at kunne komme i kontakt med banken eller forsikringsselskabet.

Alle Vios abonnementer fåes til en fast lav pris med Fri SMS/MMS, EU data i 37 lande, gratis oprettelse og uden binding.

Skift nemt til Vios Mobil

Det er nemt at skifte. Du kan selv gøre det her på siden hvor flere mobileabonnementer uden problemer kan tilføjes samtidig. Vi sørger for at flytte alle jeres numre og opsiger jeres nuværende aftaler. I kommer heller ikke til at stå uden mobil i overgangsperioden. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til bestilling af mobilabonnementer til familien, er du altid velkommen til at ringe eller skrive.