FRItale
100GB dataHeraf 21 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
0,-
149 kr.
/md.

Inkluderet i abonnementet

Vælger du vores Fri tale 100 GB data mobilabonnement, er 5G inkluderet, og du kan surfe løs på et godt og stabilt netværk. Hos Vios Mobil benytter vi Telias mobilmaster. De dækker 99% af Danmark, men vi anbefaler selvfølgelig, at du tjekker dækningskortet for dit område, inden du køber et Vios mobilabonnement med 5G.

Alle abonnementer kan opgraderes

I vores resterende abonnementer er 5G som udgangspunkt ikke inkluderet, men kan tilkøbes. For 29 kr./md. kan du opgradere dit mobilabonnement til også at kunne bruge 5G. I din selvbetjening kan du let opgradere, hvis du har behovet. Du kan i ’Mit ViosMobil’ også nedgradere, hvis du finder ud af, at du ikke behøver den hurtigste forbindelse. Det koster ikke noget at skifte mobilabonnement eller at ændre tilkøb på sit produkt.

3timersTaletid
3GB dataHeraf 3 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
59 kr.
/md.
10timersTaletid
10GB dataHeraf 10 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
79 kr.
/md.
FRITale
30GB dataHeraf 13 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
89 kr.
/md.

Hvad er 5G?

5G står for 5. generation. Det betyder helt enkelt, at det er den 5. generation udviklet på mobilnetværket. Teknologien bygger altså på det samme mobilmaster som 3G og 4G men er blevet videreudviklet, så hurtigere hastigheder kan fordeles.
Én af de vigtigste punkter er, at kapaciteten er større med 5G. Der er altså mere plads til os alle sammen, og vi kan derfor opnå forbindelser, der både er lynhurtige og har mindre forsinkelse. For at opnå en god og pålidelig forbindelse kræver det både stor kapacitet, lav forsinkelse og høj hastighed. Lige præcis disse tre ting er forbedret med 5G, hvilket resulterer i en bedre oplevelse, når du benytter nettet.

Køb mobilabonnementer med 5G her hos Vios. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.
Skal du bruge hurtigt internet, som du kan tage med dig i sommerhus, kolonihaven eller andet, så læs også om mobilt bredbånd fra Vios.