3timersTaletid
3GB dataHeraf 3 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
59 kr.
/md.
10timersTaletid
10GB dataHeraf 10 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
79 kr.
/md.
FRITale
30GB dataHeraf 13 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
89 kr.
/md.
FRItale
100GB dataHeraf 21 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
0,-
149 kr.
/md.

Nemt at skifte til Vios mobil

Det er altid nemt at skifte til Vios Mobil. Vi klarer det besværlige, så du bare kan slappe af derhjemme.

Du kan bestille online lige her eller ringe til os på tlf. 44 12 44 60

Du modtager et nyt simkort fra os indenfor 1 – 2 hverdage, som du skal gemme ind til din valgte startdato. Du modtaget en mail med, hvilken dato du kan tage dit nye simkort i brug. Det vil typisk være den efterfølgende måned, når dit gamle abonnement ophører med mindre du selv har valgt en bestemt dato, hvor nummeret skal flyttes. ​Det eneste du så skal gøre, er at skifte simkortet, genstart telefonen, og så er du klar til at tale, surfe og meget andet med Vios Mobil.

Vi sørger for, at der sker en glidende overgang, så du ikke en dag står helt uden dækning, samtidig med at du slipper for ekstra regninger og betalinger.

Fordele med Vios mobilabonnement

Via selvbetjeningen - Mit ViosMobil - kan du altid følge med i dit forbrug. Har du et stort forbrugsabonnement, men kan se, at du faktisk ikke bruger så meget taletid og data som du troede? Intet problem. Du kan bare gå ind og ændre dit mobilabonnement til et billigere med lavere forbrug, så det passer til dit behov bedre, samt spare penge.

Har du et lille mobilabonnement, men ved på forhånd at dit forbrug kommer til at stige fra næste måned, kan du altid gå ind på selvbetjeningen og opgradere dit mobilabonnement til mere tale og data, så er du sikker på, du ikke kommer til at skulle betale for ekstra forbrug, hvis du overskrider det, der er inkluderet i dit abonnement.

Du betaler hverken for binding eller ændringsgebyrer. Nemt, hurtigt, og billigt! Ændringen træder i kraft fra d. 1 i den efterfølgende måned, hvis det er en nedgradering, mens en opgradering sker med det samme.
Skulle det ske, at du opbruger din data, modtager du en besked om, at du ikke har mere data, og får muligheden for at tilkøbe mere eller opgradere dit abonnement.

Derudover, får du altid EU data med i mobilabonnementet, som kan bruges i 37 lande i Europa uden ekstra betaling, fri sms/mms, gratis oprettelse, og ingen binding. Vios Mobil kører på Telias netværk, så du altid er sikret en god forbindelse.

HUSK, at når du ringer fra Danmark og til et EU land eller resten af verden, bliver du takseret pr. min. afhængigt af landet. Se mere HER >>

5G hos Vios mobil
For 29 kr. ekstra pr. måned kan du få 5G hastighed i dit Vios mobilabonnement. Du kan tilføje det under oprettelsen eller senere på "Mit ViosMobil".
For at tilgå 5G netværket kræver det, at du har en 5G telefon og befinder dig i et område med 5G dækning.