3timersTaletid
3GB dataHeraf 3 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
59 kr.
/md.
10timersTaletid
10GB dataHeraf 10 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
79 kr.
/md.
FRITale
30GB dataHeraf 13 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
89 kr.
/md.
FRItale
100GB dataHeraf 21 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
0,-
149 kr.
/md.

Forældrekontrol

Du har mulighed for at følge med i dine børns forbrug. Hvis de bruger mere taletid og data end forventet, er det nemt at opgradere abonnementer med mere data eller tale. Med mobilabonnementer til børn kan du også i ”Mit ViosMobil” spærre for, at der kan tilkøbes ekstra data og tale. Det er en god mulighed for at holde styr på hvor meget mobilen egentlig skal bruges. Det er også sådan du slipper for ekstra regninger og gebyrer ved tilkøb og overforbrug. Der er ikke ekstra gebyrer eller omkostninger ved at opgradere eller nedgradere et mobilabonnement hos Vios.

Den første mobil

Som børnene bliver ældre, bliver lidt mere bekendte med mobilen og selv begynder at have behov for at kunne ringe, skrive og gå på nettet, er det nemt at købe et nyt telefonnummer her på siden. Har dit barn allerede et lille abonnement kan du også uden problemer og ekstra omkostninger opgradere til mere data og tale i selvbetjeningen.
Med mobilabonnement til børn får de også mulighed for at kunne ringe og skrive med familie og venner samt benyttet internettet. Det er dog vigtigt at holde øje med forbruget, følge sine egne principper om mobil til børn samt lytte til anbefalinger fra myndigheder og eksperter.

Alle vores abonnementer fås til en fast lav pris med Fri SMS/MMS, EU data i 37 lande, gratis oprettelse og uden binding.