3timersTaletid
3GB dataHeraf 3 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
59 kr.
/md.
10timersTaletid
10GB dataHeraf 10 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
79 kr.
/md.
FRITale
30GB dataHeraf 13 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
29,-
89 kr.
/md.
FRItale
100GB dataHeraf 21 GB i EU
Fri SMS/MMS
Tilvalg
0,-
149 kr.
/md.

Vi hjælper gerne

Har du brug for hjælp til bestilling eller spørgsmål til mobilabonnementer til seniorer, så er du altid velkommen til at ringe til os.

44 12 44 60

Fordele med Vios Mobil

Overvejer du at erstatte din fastnettelefon helt, kan du få et mobilabonnement, som kan det præcis samme som din fastnet plus det ekstra. Du kan dermed få en løsning, som du kan tage med dig overalt og endda i mange tilfælde spare penge.

Har din familie Vios Mobil og bruger du ofte mobiltelefonen til at komme i kontakt med dem, kan du med fordel også skifte til Vios Mobil. Som kunde hos Vios Mobil, kan du ringe gratis mellem andre Vios Mobil kunder, uden det bruger af din taletid. Mange kan derfor nøjes med et meget lille forbrugsabonnement, og stadig have mulighed for at ringe til sin bank eller sit forsikringsselskab.

Alle vores mobilabonnementer til seniorer kan købes til en fast lav pris med Fri SMS/MMS, EU data i 37 lande, gratis oprettelse og uden binding.

Følg forbrug og skift nemt

I din selvbetjening ’Mit ViosMobil’ er det nemt for dig at følge med i dit forbrug. Du kan også samle mobilabonnementer hvis I er flere i husstanden. Du kan blandt andet ændre i dit mobilabonnement efter dit behov. Bruger du mere taletid og data, end hvad du forventede, kan du nemt opgradere dit abonnement, så du slipper for at skulle betale for ekstra forbrug. Har du ikke lige så højt forbrug, som du troede, er det også nemt for dig at nedgradere dit abonnement, så du sparer penge på dine månedlige abonnementer. Det er nemt at ændre dit mobilabonnement, og koster heller ikke noget ændringsgebyr.

Det er nemt at skifte fra dit nuværende mobilabonnement. Vi sørger for at I kan beholde jeres telefonnumre og opsiger jeres nuværende aftaler, så overgangen bliver nem for dig. I kommer heller ikke til at stå uden tale og/eller data i overgangen.